Koolitussari “Taluaed”

Koolitussarja kava:

9.-10.04 Puitaia koolitus (TOIMUNUD)Galerii

29.-30.04 Talu iluaia koolitus(TOIMUNUD)Galerii

23.-24.09 Viljapuude lõikamise koolitus

 

23.-24. september 2017 „Viljapuude lõikamise koolitus” Ülase talu, Luiste küla, Märjamaa vald, Raplamaa

Koolitus kahepäevane. Esimesel päeval toimub teoreetiline loeng viljapuude lõikamise põhitõdetest ja praktiline harjututamine meistri nõuanede järgi. Teisel koolitus päeval jätkame praktiliste harjutustega.

Täpsem ajakava siin

 

Koolitajaks on Väino Eskla vt ka www.aiatark.ee

TOIMUNUD KOOLITUS:
Koolitussarja esimese mooduli „Puitaia koolitus“ raames, mis toimus  9.-10. aprillil Raplamaal, Luiste külas  said osalejad teoreetilise ülevaate erinevate looduslike tarade ehitusest ning materjalidest. Praktilise harjutuse käigus valmis ligikaudu 55 meetrit kaldtara. Koolitajaks oli Eesti Vabaõhumuuseumi konserveerimisosakonna juhataja Marike Laht.
Koolitussarja teise mooduli „Talu iluaia koolitus“ raames, mis toimus 29.-30. aprillil Läänemaa, Mõisimaa külas said osalejad ülevaate algupärastest talumajapidamise aiavormidest, levinumatest taimeliikidest, päritolust ning taustast. Praktilise harjutuse  käigus valmis kaks lillepeenart, mis paigutati taimede kasvukoha eelistustest ning õitsemisajast lähtudes. Koolitajateks on Eesti Vabaõhumuuseumi aianduskuraator-teadur Anneli Banner ning Räpina Aianduskooli õppur.

Osalejate arv koolitustel on piiratud – loengupäevale 25, praktilisele koolitusele kohti 15 inimesele. 

Info ja koolitusele registreerimine

Koolitusprogrammi koostamisel on lähtutud talumaja omanike küsimustest ning praktilistest vajadustest. Et tagada tõsise huviga inimestele võimalus omandada kogu programm, on rohkem kui ühel koolitusel osalejale SOODSAM registreeruda mitmele koolitusele korraga.

Osalustasu ühele koolitusprogrammile 30€/in – sisaldab valitud ühte koolitust (2 päeva) loengu ja praktilise osaga ning toitlustust.

Osalustasu koolitussarjas ainult ühele päevale 20€/in – sisaldab ühe koolitusprogrammi ühte päeva, vastavalt valikule, kas loengupäeva või praktilist osa ning toitlustust.

Koolitustele palume registreerida

Osalustasu palume kanda MTÜ Savipere arveldusarvele LHV EE587700771002233515. Selgitusse palume märkida nimi, koolitus ning osaluspäevade arv.

 

Küsimuste korral kirjutage info@vanakool.eu või helistage 5647 5677.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga